Priser

Få råd og vejledning i en svær tid

Der er mange ting, at tage stilling til i forbindelse med et dødsfald. Har du spørgsmål til begravelsesprocessen, priser m.m. er vores professionelle bedemænd til rådighed, når du har brug for det.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning har vi stor erfaring med begravelser, og vi kan derfor hjælpe dig på en overskuelig måde med de praktiske og juridiske nødvendigheder, som der skal tages stilling til og gennemgås i forbindelse med et dødsfald.

Hos Lillerød-Engholm Begravelsesforretning står vi klar til at hjælpe dig, hvad enten det er til at varetage dele af arbejdet eller en samlet løsning i forbindelse med begravelsen eller bisættelse. Vi er klar til at støtte dig igennem den svære tid, så du kan koncentrere dig om at bearbejde sorgen og bruge tid sammen med dine nærmeste.

 

Begravelses priser

Hvis du ønsker at vide mere om vore begravelses priser, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi har stor erfaring inden for området, og vi varetager derfor alle opgaver med empati, følelse og tålmodighed.

Hvis du kontakter os, står det dig frit for, om du vil anvende os helt, delvist eller slet ikke. Vi kommer gerne ud til din bopæl, hvis du bor i og omkring Allerød, Hillerød og Hørsholm, og gennemgår forløbet med dig. Vi står også til rådighed i forhold til råd og vejledning, også inden vi indgår en eventuel aftale.

 

Få priser tilsendt

Kontakt os for at få vores prisliste tilsendt, mailet eller faxet.