Ved dødsfald

Få hjælp ved dødsfald

Efter tabet af en nær er man typisk i en handlingslammet tilstand af sorg, chok og magtesløshed. Døden kommer altid uventet, og det samme gør de praktiske og juridiske gøremål, der kræver din opmærksomhed straks efter. 

Hos Allerød Begravelsesforretning har vi mange års erfaring med begravelser og bisættelser. Vi tilbyder at varetage alle eller nogle af de praktiske opgaver i forbindelse med den endelige afsked, blandt andet kontakt til præsten, bestilling af gravsten og ansøgning om begravelseshjælp. 

 

Overskuelige og trygge rammer i en svær tid

Lægen skal skrive en dødsattest, før du kan anmode om begravelse eller bisættelse af afdøde. Derudover skal dødsfaldet meldes til kirkekontoret eller præsten senest to hverdage efter. 

For at du kan få ro, tid og plads til at bearbejde sorgen med dine nærmeste tilbyder vi at tage os af alle de praktiske udfordringer med alt fra dødsanmeldelse til bestilling af kiste, kranse og båredekorationer. På den måde får du overskuelige, velstrukturerede og ikke mindst trygge rammer i den svære tid. Vi gør tingene i dit tempo og lader omfanget af vores hjælp være op til dig. 

 

Kontakt os ved dødsfald

Hør nærmere på tlf. 48 16 01 80 – og få uforpligtende råd og vejledning.